Folyamat tanácsadás

Folyamat tanácsadás

Az üzleti vállalkozások versenyképességét nagymértékben befolyásolják a kialakított folyamatok. A működési folyamatok menedzselése a szervezet stratégiájából indul ki, támogatja annak megvalósulását, fő kérdései:

    • Mennyire segíti az ügyfelek és partnerek igényeinek kielégítését?
    • Mennyiben járul hozzá a versenyképességhez a kialakított folyamat?

Vagyis mennyi és milyen értéket teremt?

A legjobban tervezett folyamat sem tud működni megfelelő emberek nélkül, ezért megközelítésünkben az üzleti folyamatok és a humán erőforrás harmonizációja elengedhetetlenül fontos tényezője az értékteremtésnek. Komplex megoldásokban gondolkozunk, törekedve a tökéletességre és szem előtt tartva a lean alapelveit.

A folyamatok és a kontrollkörnyezet felülvizsgálata, újragondolása hozzájárul ahhoz, hogy a vállalat – a vevői elégedettség növelése mellett – gyorsabban és olcsóbban teljesítsen. A szervezet így hatékony folyamatokkal hozhat létre minőségi szolgáltatásokat és versenyképes maradhat a piacon. Munkánk célja a működési folyamatok feltérképezése, egységesítése, optimalizálása és egy olyan közös nyelv kialakítása, amelyen a társaság különféle szakterületeinek munkatársai ugyanazt értik.

folyamat_shutterstock_38768254
UA-40866975-1