• Három F a munkaerő megtartásáért

  A szolgáltató központokban (SSC) tapasztalható magas fluktuáció ellen a 3F megoldás, a hozzáértő és felkészült vezető, valamintl a munkába beültetett hétköznapi flow élmény is megoldást adhat.

  Read more
  0
 • Így csináljunk karriert a szolgáltató központoknál

  A hazánkban tevékenykedő mintegy 80 érintett leányvállalat túlnyomó többsége már elmozdult a magasabb hozzáadott értékű tevékenységek felé. Jelenleg tízezerrel több szakembernek lehetne állása, ha rendelkezne megfelelő tudással és tapasztalattal is. Kérdés, hogy a munkaerőpiac hogyan követi mindezt.

  Read more
  0
 • Megtalálni és megtartani, de hogyan?

  Magyarország vonzó célpont az SSC szektor számára, de vajon mi áll annak a hátterében, hogy a szakma nem tud újabb, közel 10.000 pozíciót betölteni?

  Read more
  0
 • Példás szakmai összefogás – az ügyfelek szolgálatában

  Az Ügyfélszolgálati és SSC Vezetők Klubjának februári eseményén ismét izgalmas szakmai eszmecsere zajlott. A házigazda ezúttal Magyarország piacvezető állásportálja, a Profession.hu volt, az est fókuszába a minőségi munkaerő megtalálása és megtartása került.

  Read more
  2
 • Üzleti játék – üzleti döntésekhez

  Az üzleti szimuláció iránt a magyar piacon is egyre intenzívebb az érdeklődés. Miben rejlenek az értékei? Az innovatív módszer hatékonysága számos okra vezethető vissza. Sikerének egyik fő kulcsa mindenképp a valóság, vagy fiktív helyzetek rugalmas, következmények nélküli modellezése.

  Read more
  0
 • Újévi jókívánság

  Read more
  0
UA-40866975-1