Konzulens cég vagyunk.

Az ügyfélkapcsolatok fejlesztésére teljes megoldást kínálunk. Ügyfeleink a kiemelkedő eredmények elérése érdekében ügyfélkapcsolataikat tudatosan fejlesztő vállalkozások és intézmények.

Üzlet a kapcsolat - The life is partnering!

Egy vállalat, egy intézmény élete során a célkitűzések eléréséhez vezető út partnerkapcsolatokon keresztül valósul meg. A feladatok száma folyamatosan nő, újabbak és újabbak jelentkeznek, kapcsolataink száma és azok minősége is változik. Akármerre nézünk, bármilyen feladat végrehajtásában gondolkozunk, szükséges a releváns, mennyiségi és minőségi szempontból is kiemelkedő partnerkapcsolat. Egy vállalkozás, vagy szervezet élete ezen áll, ezt fejezi ki jelmondatunk is: Üzlet a kapcsolat – Life is partnering!

Konzulens cég vagyunk

A Partnering Central Europe Kft. az ügyfélkapcsolatok fejlesztésén dolgozó, konzultációs tevékenységgel foglalkozó cég. Az alapítóink az elmúlt időszakban közel 100 emberévnyi tapasztalatot gyűjtöttek össze a kapcsolódó területeken, Magyarországon és a környező országokban egyaránt. A konzultációs alaptevékenység mellett támogatjuk olyan fórumok megteremtését, amelyek lehetőséget adnak a partnerkapcsolatok fejlesztésére, az összegyűlt legjobb gyakorlatok, illetve trendek és lehetőségek megismerésére és természetesen a szereplők közötti üzleti kapcsolatok fejlesztésére.

A minőséget támogatjuk

A Partnering Central Europe Kft. azokat az üzleti vállalkozásokat és közszolgáltatókat célozza meg a régióban, akik a kiemelkedő eredmények elérése érdekében ügyfélkapcsolataikat és partnerkapcsolataikat tudatosan fejlesztik. Feladatunknak tekintjük, hogy olyan szolgáltatásokat biztosítsunk számukra, amelyek minőségileg és számszerűsíthetően képesek javítani kapcsolataikat

Partnerek

 • Dr. Olu Owolabi

  Partner

  Vegyészmérnök, aki pályafutása során fokozatosan pártolt át a szolgáltató iparba. Az ügyfélszolgálaton találta meg igazán a helyét és kihívásait. Távközlés, logisztika, IT és HR iparágakban, hazai és nagy nemzetközi vállalatoknál szerezett felsővezetői tapasztalatot. Ágazatvezetőként részt vett átszervezésben, folyamatok kialakításában és optimalizálásban, stratégiai döntések meghozatalában. Megtapasztalta, hogy a menedzsmentben bizony vannak kellemetlen feladatok is, és azokat csak elszántsággal, professzionális hozzáállással, de főként empátiával lehet sikerre vinni. Pályafutása legizgalmasabb feladatának tartja a semmiből felépíteni egy sok száz fős, több nyelven szolgáltató központot, SSC-t.
 • Szabó Tímea

  Ügyfélkapcsolati Tanácsadó

  Közgazdász, közel 15 éve dolgozik ügyfélkapcsolati területen. Pályafutását a bankszektorban kezdte, majd hosszú évekig telekommunikációs cégeknél különböző értékesítési és ügyfélszolgálati vezetői pozíciókat töltött be. Szakterületének tekinti a klasszikus ügyfélszolgálati és IT Helpdesk tevékenységeket, a direkt és indirekt értékesítési csatornákat, valamint a mérőszámok sokoldalú felhasználását. A minőségi és hatékony partnerkapcsolatok elkötelezett híve.
 • Gáll Tamás

  Ügyvezető Igazgató

  Villamosmérnök, korábban az IT és telekommunikációs szektorban működő multinacionális vállalatoknál különböző értékesítési és vezetői feladatokat látott el stratégiai tervezés, üzletfejlesztés, ügyfél- és üzleti partnerkapcsolat, kampánymenedzsment, továbbá üzleti folyamatszabályozás és minőségbiztosítás területeken.

A Partnering Central Europe Kft. a következő szakmai szervezetek tagja:

UA-40866975-1